KONCEPT

GEEKS ASSEMBLE!

We are Nerds & We Love Nerds.

01

motivation

Nørder er rendyrket passion, glæde, nysgerrighed, eskapisme og dedikation. De er first-movers, livsnydere og helt igennem awesome. Men sådan har det ikke altid været. Det er endda muligt, at der stadig findes mennesker, der synes, vi er lidt kiksede. Og dank ferrik, vi er nok også lidt anderledes. Men internettet bringer os sammen, og sammen er vi stærkere, større og gladere.

At være en nørd handler om at elske noget så meget, at man går op i detaljerne. Og vi er ikke bange for at vise det frem. Vi samler, vi udstiller, vi undersøger, deler, inspirerer, griner, debatterer og digter videre sammen. For vi har ikke noget at skamme os over. Vi er stolte over vores fandom, og endelig frie til at dyrke, samle, udstille og dele vores passion i digitale fora, på SoMe, med vennerne, på arbejdspladsen og derhjemme på hylden – med en smittende barndomsglæde og et brændende engagement.

"Det skal være befriende,
sjovt og nemt at være nørd.
Derfor startede vi
Loot Monkey."

- MICHAEL

hvordan virker
det?

Vi går på rov og finder de bedste skatte indenfor film, serier og spil, putter dem i en boks og sender den hjem til dig. Du kan abonnere eller nøjes med én. Uanset hvad får du fingrene i de bedste produkter fra dine yndlingsfilm, -serier eller -spil før alle andre.

Du slipper for besværet og usikkerheden ved at købe din merch fra udenlandske webshops, får mere for pengene, og kan glæde dig til at åbne en boks fyldt med overraskelser. For med Loot Monkey ved du aldrig hvilket skat, der venter – men du kan være sikker på, at den er
licenseret, af høj kvalitet og nøje udvalgt. Vi bestræber os netop på at skabe den gode oplevelse fra bestilling til modtagelse, så du kan unboxe episke øjeblikke derhjemme, igen og igen.

Det eneste du skal gøre, er at vælge hvilke film, serier eller spil, du vil have merch fra. Så pakker vi dit loot med det nyeste, bedste og vildeste indenfor dit valgte tema, f.eks. figurer, t-shirts, gadgets og tilbehør – og sender det hjem til dig fra vores lager i Danmark.

Vi er sat i verden for at skabe glæde, samle og inspirere gennem vores fælles passion for film, serier og spil. Loot Monkey er rendyrket passion, glæde, nysgerrighed, eskapisme og dedikation i en praktisk boks, der sendes hjem til passionerede, glade, nysgerrige og dedikerede eskapisters dørtrin.

Vi gør det nemmere, sjovere og mere spændende at dyrke og dele sin interesse for god underholdning ved at finde, pakke og sende det bedste loot til de største fans. Én boks ad gangen.

02
Loot box

Jeg har bestilt en Marvel boks til min mand og han var super begejstret for både konceptet og indholdet. Tusind tak til Loot Monkey for, at gøre det dejligt nemt. Jeg vil helt klart benytte mig af jer igen!

Mia Amalie
Abonnent På Harry Potter Loot Box

Suveræn og fantastisk service 😍 Bedre Loot firma finder man næppe på denne planet

Nadja
Enkeltkøb Af Marvel Loot Box

Har i dag modtaget min første Loot Box og jeg er helt vild med den Glæder mig allerede til næste måned

Simon
Abonnent På Harry Potter Loot Box


03

The Merch nerds behind

Holdet bag Loot Monkey har mange års erfaring med forskellige typer af virksomheder, især webshops – altid med kunden i fokus. Vi er selv kæmpefans af alt fra CS:GO, Star Wars til Game of Thrones og Deadpool. Vi er merchandise-nørder, og stolte af det! Vi følger med i markedets udvikling og spotter nye trends, så vi kan levere det bedste og nyeste til gode priser. Vi optimerer og udvikler konceptet løbende, og det samme gør vores samarbejdspartnere og leverandører. Vi er derfor altid åbne for ideer og kritik, som kan gøre Loot Monkey til en endnu bedre oplevelse.

GAME OVER MAN!

Fandt du ikke en box?

Har vi slet ikke en Loot Box, du kan lide?! Så laver vi da bare en. Loot Monkey vil hellere end gerne sammensætte en skræddersyet Loot Box til dig. Uanset om det er en gave, eller til dig selv. Send en mail med dine ønsker, så ser vi på det. Vi forsøger at svare indenfor 24 timer.

TJEN
50 DKK!

TJEN
50 KR!

Er du spændt på at
modtage din loot boks?

Så inviter dine venner og I kan vente i spænding sammen. Del linket nedenunder og få begge 50 kr. i rabat. Invitér så mange, du har lyst til.